Club Esportiu «los Gessers» d’Algerri

El Club Esportiu «los Gessers» d’Algerri és una entitat que impulsa la pràctica de l’educació física responsable i la promoció del turisme esportiu. Per això sota les seves sigles s’aglutinen cinc esports, per tal d’integrar i aproximar l’exercici físic a tota persona, independentment de l’edat, estat físic, etc.: ciclisme, atletisme, natació, petanca i bitlla catalana.

En el transcurs de l’any, el Club organitza diverses activitats: sortides amb bicicleta de muntanya, aquagym, estades esportives per infants, la «Gamussinada» (sortida nocturna amb bicicleta de muntanya), activitats lúdiques en comunitat amb la flashmob, classes de pilates i zumba, la Cursa d’Atletisme del Dúgol i la Marató de Nadal de zumba.

Per organitzar totes les activitats, el Club compta amb els socis i sòcies, però la seva massa social s’amplia als simpatitzants que sempre participen en les diverses activitats programades.

Podeu seguir-nos també a través de la pàgina de facebook: https://www.facebook.com/Club-Esportiu-Algerri-1565849297060264/ o al web www.clubesportiualgerri.cat

algerri-sport-logo

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes